Afrika mangosunu nereden alabiliriz?

Afrika mangosu tohumlarını ihtiva eden destek zayıflama hapları internet üzerinden satışa sunulmaktadır. Meyvanın bilimsel ismi "Irvingia"’dır. Satışta olan destek haplarından en popüleri "Integra-Lean Invingia" kapsülleridir.

Bu kapsülleri internet üzerinden birçok satış sitesinde bulmanız mümkün. İşte burada da işler biraz karmaşık olabiliyor. İnternetten alacağımız ve görmediğimiz, tanımadığımız bir malın güvenilirliği ne olacak? İnternet şu anda faaliyette olan ve içerisinde Afrika mangosu olmayan envai çeşit kapsülü pazarlayan sahtekarlarla dolu. 

Burada tehlike zayıflama hapı yerine boş kapsül yutmak değil. Potansiyel tehlike herhangi bir üçüncü dünya ülkesinde sahte üretim yapan fabrikalarda gerçek madde yerine, içinde kurşun veya yüksek dozda pestisid bulunan başka ürünlerin koyulması olabilir.

O yüzden internette her Afrika mangosu satıyoruz diyen siteye atlamamak gerekiyor. Önce araştırmanızı yapın. Güvendiğiniz, profesyonel kaynaklara danışıp, sağlıklı şekilde nerelerden alabileceğiniz konusunda fikir edinin. İlacın sürekli artan popüleritesi nedeniyle güvenilir dağıtıcılar bu ürünü tüketiciye ulaştıracaklardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

O Kimya – Gıda ve İlaç Kimyasalları